Van Cherbourg via Guernsey naar Jersey
Jammer van die verwaaide dagen, maar gelukkig weer 'en route'. Dat jullie niet zeeziek zijn geworden met zulke golven. In ieder geval nu weer een lekker zonnetje en op tijd de haven binnen. Ben wel heel benieuwd naar de foto's van de kanaaleilanden.
Mooi dat jullie het zonder grote moeilijkheden gehaald hebben.
Hoe is het met je zekeringen? Of gebruik je nu alu folie?
We duimen dat jullie beter weer krijgen voor de overtocht naar StMalo. En ja, wezijn zeker benieuwd naar de foto's.
Behouden vaart!!
Wat een verhaal Paul, Irene heeft het wel zwaar gehad, ik hoop dat het verder goed weer is. Je kunt wel alles uit de kast halen wat je zeilkunst betreft deze reis,is je grootzeil nu ook weer in orde? Ik moet Irene de groeten doen van Bep Kleingeld die heb ik ontmoet op Texel in het hotel. Ik wens jullie een voorspoedige vaart met veel zon en stroom mee,
liefs Ma
Wauww wat een tocht! Gelukkig ook eindelijk een zonnetje gezien! Veel plezier nog! Xx
Klinkt allemaal wel spannend. De foto's zijn leuk. Hopelijk heeft Irene niet helemaal haar buik vol (of juist leeg!!) van het varen. Wij hadden gisteren een mooie dag maar vandaag hebben we alles gehad: hagel, regen, bliksem en een beetje zon. Het kan alleen maar beter zijn daar bij jullie!!! Groeten.....
Ik hoop dat Irene niet al te ziek is geworden, want het weer zat wat dat betreft niet echt mee.