In Cherbourg
Dat waren wel werkdagen zeg, 12 uur varen en stuurautomaat. Is die inmiddels gerepareerd? Nou ja, je hebt er nu in ieder geval een stuurvrouw bij. En laat Irene ook gelijk even naar de stuurautomaat kijken, ze heeft tenslotte ook internet weer aan de praat gekregen. Naast stuurvrouw ook nog eens boordwerktuigkundige :) In ieder geval veel plezier samen op de "Channel Islands". En op naar de 25 graden.
Een tijgebonden reis! Heb je wel eens van Protide gehoord ;) ?
Ik heb gisteren nog een spoedcursus tijpoorten gehad van een havenmeester... dat is geen sinecure. Heb je een opstappunt of helidek voor de loods?
Het zit allemaal niet zo mee zo te horen. Als het nou nog een beetje mooi weer is kan je nog een beetje genieten maar helaas..... We hopen dat het snel beter gaat en wensen jullie veel plezier! We wachten op nieuws. Groeten
Paul en Irene, Nu wordt het tijd voor mooi (zeil)weer. Na een week van wisselvallig weer verdienen jullie dat. Goede tocht naar de Kanaaleilanden en laat de oesters goed smaken. blijf jullie volgen.
Groet, Hans
Voor zo'n pietje precies als jij kan er natuurlijk nog van alles kapot gaan. Toch ben je al zover gekomen. Hoe bevalt het om zo in je eentje rond te dobberen :-) Gelukkig nu weer gezelschap van Irene. Genoeg zakjes bij je?????? Veel plezier samen.